London Verzekeringen is koploper op het gebied van particuliere schadeverzekeringen!

Om de samenhangende verzekeringen overzichtelijk aan te bieden, onderscheiden wij vier groepen: wonen, gezin, verkeer en recreatie. De verzekeringen kunnen zowel los verkocht worden als in een aantrekkelijke Pakketpolis.

Voor meer informatie over verzekeringen verwijzen wij u graag naar ‘Wijzer in geldzaken’. Dit is een initiatief van de Rijksoverheid en partners. Het platform geeft u betrouwbare onafhankelijke informatie over uw geldzaken, zodat u beter in staat bent om financiële beslissingen te nemen.Zomerstorm van 25 juli

London Verzekeringen heeft veel verzekerden in de gebieden waar de zomerstorm van 25 juli 2015 plaatsvond. Momenteel doen wij er alles aan om de schademeldingen zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Vanwege de grote hoeveelheid meldingen verwachten wij dat onze responsetijden iets langer zijn dan gebruikelijk. Wij hebben extra capaciteit geregeld om de schademeldingen zo snel mogelijk af te handelen.
 

Schade melden
Wij verzoeken u de schade zo snel mogelijk telefonisch bij ons te melden op 088 - 577 2555 of via de volgende verkorte formulieren:

- Verkorte schademelding motorrijtuigschaden

- Verkorte schademelding particuliere schaden

U kunt de formulieren mailen naar: schade@london.nl. U hoeft geen Europees schadeformulier in te (laten) vullen.


 

 

 


Direct naar een verzekering...

Direct uw premie berekenen...

Een adviseur bij u in de buurt...

Go
Personenauto Verzekering

Personenauto Verzekering

Bereken direct uw premie

Go